mei 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

Tamaris laarsjes

Mijn nieuwe Tamaris laarsjes

Ik ben dit jaar eindelijk geslaagd voor mijn middelbare school, mijn diploma heb ik dus op zak. Van mijn moeder mocht ik een cadeau uitzoeken dus ik koos voor super mooie Tamaris laarsjes. Ik had ze al een aantal keer gespot in een winkel in de stad. Toen ik de schoenen voor de eerste keer zag, was ik gelijk verliefd. Ze pasten ook echt super goed bij de rest van mijn kleding. Ik mijn hoofd bedenk ik altijd gelijk complete outfits die er leuk bij zouden zijn. Het is echt super lief van mijn moeder dat zij mij zo’n groot cadeau geeft. We besloten om de schoenen samen te bestellen bij de webshop Shoetime. Ik kan echt niet wachten totdat de bestelling zo bij mij op de stoep ligt.

Tamaris laarsjes

Ze passen precies

Een paar dagen later lag er een pakketje met schoenen erin op mij te wachten thuis. Ongeduldig maakte ik de doos open en haalde ik de Tamaris laarsjes eruit. Ik kon niet geloven dat ik ze eindelijk in mijn bezit had. Ik maakte er een foto van om door te sturen aan mijn vriendinnen. Ik kreeg gelijk allemaal complimentjes terug. Toen mijn moeder thuis kwam rende ik gelijk naar de kamer toe om mijn nieuwe schoenen te laten zien. Ook zij vond ze echt prachtig eruit zien. Zij checkte even of de maat goed zat, ze pasten echt perfect. Ik bedankte mijn moeder natuurlijk hartelijk. Ik heb geen moment getwijfeld over de schoenen die ik aan ging trekken naar mijn diploma-uitreiking.   Tamaris laarsjes