april 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

bobo abonnement

Leerzame tijdschriften voor kinderen

Vind je kind het leuk om nieuwe dingen te leren? Wil het naast school wat meer uitdaging? Of wil je thuis verveling tegen gaan? Wij zetten de leukste leerzame tijdschriften voor jouw kind hieronder op een rij.

De Bobo is een tijdschrift gericht op kinderen die in groep 1 en 2 van de basisschool zitten. De kleuters leren de letters van het alfabet, beginnen met rekenen, en leren spelenderwijs puzzels op te lossen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan creativiteit. Bobo speelt daarop in om ook buiten schooltijd de kinderen met het tijdschrift verder te laten leren. In het tijdschrift zijn onder andere kleurplaten, puzzels, het alfabet en de getallen te vinden. Ook leren de kinderen van alles over dieren en de natuur. Veel basisscholen bieden het Bobo abonnement aan. Ook kan je via de website een Bobo abonnement afsluiten. Bovendien kan je ook op de website van Bobo allerlei werkbladen, spelletjes en puzzels doen samen met je kind. Ten slotte is er ook nog regelmatig een prijsvraag op de website te vinden, waar een leuke prijs mee gewonnen kan worden.

bobo abonnement

Er zijn 3 verschillende abonnementen mogelijk. Om te beginnen is er een 3 maanden abonnement. Leuk om aan een kind cadeau te geven of om te proberen of het tijdschrift bevalt. Het abonnement stopt na 3 nummers automatisch. Het jaar basis abonnement bestaat uit 13 nummers, waaronder een extra dik nummer. Handig om af te sluiten wanneer je kind enthousiast is en je zeker weet dat er een jaar lang plezier aan beleefd gaat worden. Ten slotte is er het jaar extra abonnement, deze heeft net zoals het jaar basis abonnement 13 nummers, maar heeft daar bovenop ook nog eens 2 keer een vakantieboek te bieden. Ideaal om verveling in de lange zomervakantie tegen te gaan! De jaarabonnementen stoppen niet automatisch, maar zijn makkelijk opzegbaar via de website.

Gaat je kind na de zomervakantie naar groep 3? Niet getreurd! Het tijdschrift Okki is de opvolger voor de kinderen in groep 3 en 4. Net zo leuk als de Bobo, maar dan met wat meer uitdaging.