april 20, 2024

Kijk hier ben ikke

Kijk hier ben ikke Lifestyleblog

iphone 7 plus hoesje

Bescherm je smartphone met een iPhone 7 hoesje

Ik heb het al een aantal keer meegemaakt. Een prachtige nieuwe smartphone waar ik werkelijk alles mee doe. Bellen, chatten, films kijken en genieten van muziek. Je wilt niet weten hoeveel apps ik gedownload heb en hoeveel tijd ik eigenlijk met mijn nieuwe iPhone 7 plus bezig ben. En dan gebeurt het weer. Gewoon door onvoorzichtigheid, een stommiteit of flinke pech raakt hij beschadigd. Ik was het zat; nu was de maat vol. Ik ging op zoek naar de best mogelijke bescherming. Ik wilde nu echt weten wat voor mij het beste iPhone 7 plus hoesje zou kunnen zijn.

iphone 7 plus hoesje

Bescherming voor je smartphone, helemaal op maat

Ik wilde het eerst zo basaal mogelijk houden. Ik zocht naar een simpel en functioneel iphone 7 plus hoesje dat gewoon doet waarvoor het gemaakt is: beschermen en meer niet. Ik dacht aan een bumpercase die de kwetsbare zijkanten en vooral de hoekpunten beschermde. Het harde en toch schokabsorberende plastic zit er dan als een extra dikke rand omheen. Met een screenprotector zou ik de voorkant beschermen. Geen last meer van krassen en ik kon toch nog swipen en genieten van helder beeld. Mijn vriendin wilde meer opties. Zij koos voor een flipcase in een trendy kleur waarin ze ook haar pasjes kwijt kan. Online besteld, snel geleverd en beiden zijn we dik tevreden.

iphone 7 plus hoesje